1. Pentru sos, încinge uleiul și călește ceapa și usturoiul tocate mărunt. Adaugă caperele scurse, vinul și lasă pe foc până ce se evaporă alcoolul.
2. Spală piepții și taie-i în jumătăți. Crestează un buzunar în partea mai groasă a bucăților de carne (folosește un cuțit cu lama subțire și foarte ascuțită).
3. Sfărâmă brânza, adaugă ceapa verde și pătrunjelul tocate mărunt. Umple fiecare piept cu crema de brânză. Asezonează cu sare și piper și rumenește fiecare bucată de pui într-o tigaie cu ulei încins.
4. Transferă puiul într-o tavă (cu tot cu ulei) și stropește cu apă. Dă la cuptorul încins o jumătate de oră. Servește acest piept de pui umplut cu branza de capra alaturi de sosul capere.
2 piepti de pui
200 g brânză de capră
ceapă verde
pătrunjel
sare
piper
ulei
pentru sos:
2 căței de usturoi
1 ceapa mica
1 lingură cu ulei
1/2 cana cu vin alb
3 linguri cu capere
Adaugă comentariu