Piept de rata cu piersici

  1. Zdrobiți cățeii de usturoi. 
  2. Preîncălziți cuptorul și poziționați grătarul acestuia la jumătate. 
  3. Plasați o tavă pe partea de jos a cuptorului.
  4. Condimentați pieptul de rață cu sare și piper.
  5. Când cuptorul se încinge, așezați bucățile de carne pe grătar și frigeți 7-8 minute pe fiecare parte.
  6. Înveliți carnea în folie de aluminiu și lăsați-o la temperatura din cuptor pentru a se menține caldă.
  7. Curățați piersicile de coajă și tăiați-le în sferturi. 
  8. Într-o tigaie adăugați 1-2 linguri cu grăsime și gătiți usturoiul împreună cu cimbrul.
  9. Adăugați feliile de piersică și gătiți pentru 5 minute la foc potrivit.
  10. Feliați pieptul de rață și montați pe o farfurie bucăți de carne alternativ cu felii de piersică.
  11. Turnați în tigaia în care ați gătit piersicile cele 2 linguri cu vin și oțetul.
  12. Încălziți 1-2 minute și stropiți preparatul cu acest sos. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

piept_de_rata_cu_piersici.jpg

  • piept de rață ( 700 g ) 
  • 4 piersici
  • 4-5 căței usturoi
  • 1 linguriță cimbru
  • sare
  • piper 
  • 2 linguri oțet balsamic
  • 2 linguri oțet din vin
  • 2 linguri vin roșu dulce
Piersici fripte și piept de rață la grătar, combinația perfectă pentru o cină romantică.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE