- Zdrobiți cățeii de usturoi.
- Preîncălziți cuptorul și poziționați grătarul acestuia la jumătate.
- Plasați o tavă pe partea de jos a cuptorului.
- Condimentați pieptul de rață cu sare și piper.
- Când cuptorul se încinge, așezați bucățile de carne pe grătar și frigeți 7-8 minute pe fiecare parte.
- Înveliți carnea în folie de aluminiu și lăsați-o la temperatura din cuptor pentru a se menține caldă.
- Curățați piersicile de coajă și tăiați-le în sferturi.
- Într-o tigaie adăugați 1-2 linguri cu grăsime și gătiți usturoiul împreună cu cimbrul.
- Adăugați feliile de piersică și gătiți pentru 5 minute la foc potrivit.
- Feliați pieptul de rață și montați pe o farfurie bucăți de carne alternativ cu felii de piersică.
- Turnați în tigaia în care ați gătit piersicile cele 2 linguri cu vin și oțetul.
- Încălziți 1-2 minute și stropiți preparatul cu acest sos.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- piept de rață ( 700 g )
- 4 piersici
- 4-5 căței usturoi
- 1 linguriță cimbru
- sare
- piper
- 2 linguri oțet balsamic
- 2 linguri oțet din vin
- 2 linguri vin roșu dulce
Piersici fripte și piept de rață la grătar, combinația perfectă pentru o cină romantică.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu