Piersici cu brânzeturi și bacon

1. Spala piersicile, îndepartând tot puful de pe ele. Daca preferi, folosește nectarine. Taie-le pe jumatate și îndeparteaza sâmburii.

2. În golul ramas, pune puțin parmezan ras, apoi așaza pe fiecare jumatate de piersica o felie de bacon sau prosciutto, ca o panglica

3. Unge piersicile cu miere și așaza-le într-un vas termorezistent. Pune deasupra câte un cubuleț de gorgonzola și lasa la cuptor, la foc mic, cinci minute

4. Servește-le calde, decorate cu frunze proaspete de menta sau busuioc.

 

Gem de zmeură fără sâmburi

Poza principala

piersici_mici.jpg

4 piersici

4 felii de bacon

75 g gorgonzola

2 lingurite cu miere

2 lingurite cu parmezan

 

Gem de corcodușe picant

Piersici cu branzeturi si bacon, un adevarat rasfat pentru papilele gustative.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE