Home » Piersici la gratar

Piersici la gratar

  1. Taie piersicile în jumătate.
  2. Cu o linguriță scoate sâmburii.
  3. Unge piersicile cu miere de albine.
  4. Unge cu o bucată de unt grătarul.
  5. Așează piersicile cu scobitura în jos. 
  6. Lasă-le câteva minute și întorce-le pe partea cealaltă.
  7. Servește cu înghețată de vanilie și alune de pădure.

 Credit Foto: Fotolia/ sarymsakov.com

Poza principala

piersici_la_gratar.jpg

  • 4 piersici mari 
  • 2 linguri miere albine
  • 40 g unt 
  • 100 g alune pădure
  • inghețată vanilie 
Un desert de vară, ușor de preparat și intens aromat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.