Pilaf cu pui și rodie

1.Într-un vas cu fundul mai gros, încinge o linguriță cu unt. Rumenște apoi carnea de pui tăiată potrivit și scoate-o la final într-un castronel (păstrează-l la cald).

2.Sotează în grăsimea rămasă ceapa, morcovul ras, roșiile date pe răzătoare și adaugă supa. Adu la temperatura de fierbere și pune orezul spălat în mai multe ape reci.

3.Redu intensitatea flăcării, acoperă și lasă 6-8 minute și pune bucățile de pui. Lasă să mai fiabă până lichidul este aproape absorbit de orez. Sărează și pipărează după gust și stinge focul.

4.Servește după câteva minute cu semințe de rodie presărate deasupra și, eventual, pătrunjel verde tocat mărunt.

credit foto: © cook_inspire – Fotolia.com

Poza principala

pilaf_cu_pui_si_rodie_fotolia_68009984_subscription_xxl.jpg_c_cook_inspire_-_fotolia.com_mica.jpg

400 g carne de pui

250 g orez

600 ml supă de legume/pui/apă

1 ceapă tocată mărunt

1 morcov

4-5 roșii

semințele de la o ½ rodie

sare, piper, unt

pătrunjel verde (opțional)

Un prânz delicios plin de vitamine și gust deosebit. Semințele de rodie fac diferența!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE