Home » Pilaf de rosii

Pilaf de rosii

1. Incalziti uleiul intr-o tigaie solida si prajiti baconul pana cand devine crocant. Luati de pe foc, scoateti baconul si lasati-l deoparte, pastrand putin grasime in tigaie. 

2. Caliti usturoiul si legumele pana se inmoaie. Adaugati orezul si amestecati. Pune apoi rosiile si gateste pentru 1-2 minute, apoi turnati zeama de legume.

3. Tine pe foc mic pana cand orezul e patruns, dar nu apos. Condimentati cu sare si piper, apoi presarati baconul. Aranjati bucatile de avocado deasupra si serviti pilaful de rosii cu patrunjel, coriandru sau iaurt de casa.

Poza principala

h_01533668_mica.jpg

15ml ulei
8 felii de bacon, taiate
1 ceapa , tocata
2 morcovi, tocati
2 tulpini de telina, tocate
1 ardei iute
1 catel de usturoi, tocat
250g orez
400g rosii, curatate si tocate
750ml zeama de legume
1-2 avocado, taiat subtire

Pilaful, o reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa. Pofta buna!
Numar de portii
4
Facebook Comments