Piure de broccoli

Desfa broccoli in buchetele, spala-l in apa rece, dupa care fierbe-l in apa cu sare.

Dupa ce a fiert, trece-l printr-o sita, dar pastreaza cateva buchetele intregi.

Amesteca piureul de broccoli cu untul si cateii de usturoi.

Incorporeaza smantana si potriveste gustul de sare si piper.

La final, adauga buchetelele intregi de broccoli.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

piure-de-brocolli_400.gif

1 broccoli
200 g smantana
1 lingura cu unt
2-3 catei de usturoi
sare
piper

O garnitura extrem de gustoasa si foarte usor de preparat.
Numar de portii
4
Calorii
230
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE