Adaugă 2 lingurițe cu pastă de hrean în cel mai banal piure de cartofi și vei descoperi un nou gust.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4-6
Ingrediente:
- 800 g cartofi
- 1 bucată mare de unt
- 2 lingurițe cu vârf pastă de hrean
Modalitate de preparare:
- Puneți o cratiță mare cu apă pe foc.
- Tăiați cartofii în bucăți de 1 cm și adăugați-i în apa clocotită.
- Presărați sare și acoperiți vasul cu un capac.
- Când cartofii au fiert, scurgeți-i într-o strescurătoare.
- Puneți cartofii din nou în cratiță și zdrobiți-i împreună cu o bucată mare de unt, un praf de sare și piper.
- Încorporați 2 lingurițe cu pastă de hrean și serviți.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu