Home » Piure de cartofi dulci cu lapte de cocos

Piure de cartofi dulci cu lapte de cocos

  1. Fierbeți cartofii în coajă pentru 30 de minute sau până când aceștia devin moi.
  2. Scurgeți cartofii de apă și lăsați-i să se răcească pentru a putea fi decojiți.
  3. Pasați cartofii cu o sită fină, apoi puneți piureul obținut într-o oală.
  4. Puneți cratița la foc mic și încorporați laptele de cocos.
  5. Condimentați cu sare și piper după gust.
  6. Amestecați permanent pentru a obține o textură fină și cremoasă. 
  7. Serviți ca și garnitură la pește sau pui la cuptor.

  Credit Foto : Fotolia/ alain wacquier

Poza principala

piure_cartofi_dulci_lapte_de_cocos.jpg

  • 800 g cartofi duli
  • 200 ml lapte de cocos la conservă
  • sare
  • piper
Garnitură pentru pește sau un piure fin pentru cei mici? Această rețetă este ideală.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE