Piure de conopidă cu brânză

1. Fierbe conopida ruptă în buchețele în apă cu sare. După 10-12 minute, scoate conopida cu o sită și pune-o într-un castron.

2. Cu furculița sau cu instrumentul pentru piure, zdrobește copida cât de fin îți dorești.

3. Adaugă telemeaua rasă și parmezanul, 50 g unt și diluează cu laptele călduț. Potrivește gustul de sare și piper alb.

4. Unge cu unt formele individuale de copt și tapetează-le cu pesmet. Toarnă piureul și presară deasupra brânza cheddar rasă.

5. Dă la cuptor până capătă o crustă apetisantă. La final, dacă dorești un gust și mai pregnant de brânză, rade deasupra puțin cașcaval.

 

Conopida cu branza

Poza principala

piure_mic.jpg

1 conopidă mare

100 g brânză telemea

50 g parmezan

50 g brânză cheddar

100 ml lapte cald

50 g unt + 1 linguriță pentru uns

cașcaval ras (opțional)

pesmet

sare

piper alb

 

Pui infasurat in bacon cu piure de conopida

Cu toate ca nu toata lumea apreciaza aceasta leguma, piureul de conopida cu branza este un preparat fin si satios in acelasi timp.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE