Home » Vegetarian & vegan » Piure de mazăre cremos
Vegetarian & vegan

Piure de mazăre cremos

Oferă-i celui mic o garnitură delicioasă și colorată.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 800 boabe mazăre
  • 1 lingură ulei măsline
  • sare grunjoasă

Modalitate de preparare:

  1. Pregătiți o oală cu 2 l de apă și cu 1 linguriță de sare grunjoasă.
  2. Când atinge punctul de fierbere adăugați boabele de mazăre.
  3. Fierbeți aproximativ 5 minute până când mazărea se înmoaie și prinde culoarea verde.
  4. Transferați mazărea într-un bol cu apă și gheață, păstrând o cană de lichid în care a fiert.
  5. Scurgeți mazărea din bolul cu gheață.
  6. Transferați mazărea într-un blender, iar în timp ce pasați adăugați uleiul de măsline în fir subțire și continuați să pulsați timp e 2 minute până când se obține consistența unui piure fin.
  7. Completați cu lichid de la fierbere atât cât este necesar pentru a avea consistența dorită.
  8. Pentru un piure fin și elegant, treceți-l printr-o sită presând cu o spatulă de silicon.
  9. Serviți piureul cald.

Credit Foto:123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.