Mâncăruri

Piure de mazăre, ideal pentru pește

Pregătește cea mai gustoasă garnitură pentru un pește alb.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 fire ceapă verde
  • 1 cub unt
  • 1 salată verde mică, tocată
  • 250 g mazăre congelată
  • 1 buchet mentă
  • 1/2 pahar vin alb
  • 5-6 linguri smântână
  • 3 linguri vin alb
  • 100 ml ulei măsline

Modalitate de preparare:

  1. Mărunțiți ceapa și căliți într-o tigaie cu unt.
  2. Se adaugă frunze de salată, mazărea, jumătate din mentă, vinul alb și un pic de sare și piper.
  3. Se acoperă și se fierbe ușor timp de 10 minute.
  4. Se amestecă smântâna, apoi pasați până la omogenizare.
  5. Se toacă marunt frunzele de mentă rămase. Se adaugă oțet, apoi se încorporează uleiul. Asezonați după gust.
  6. Gătiți peștele după bunul plac și serviți cu piure de mazăre și vinegretă de mentă.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE