Unge dovleacul cu putin unt si asaza-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Lasa-l la cuptor mai bine de o ora.
Separat, spala cartofi i si pune-i la fiert in coaja, in apa cu sare. In alt vas, pune la fiert morcovii intregi.
Dupa ce au fiert legumele, scurge-le bine si trece-le printr-o sita impreuna cu dovleacul copt.
Incorporeaza restul de unt si subtiaza piureul cu laptele fierbinte. Lasa pe foc sa mai dea in cateva clocote, dupa care serveste-l ca atare sau alaturi de o friptura de pasare.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
1 felie de dovleac
3-4 morcovi
2 cartofi
100 g unt
1 cana cu lapte
sare
Iata o garnitura sau o gustare buna si pentru cei mici.
Numar de portii
4
Calorii
215
Facebook Comments
Adaugă comentariu