Pasul 1: Pune intr-un castron faina, praful de copt si sarea si amesteca-le.
Pasul 2: Adauga mozzarella, ceapa, rosiile si sunca, toate taiate foarte fin. Amesteca usor, ca sa nu se sfarame prea tare.
Pasul 3: Bate oul si subtiaza-l cu apa pana obtii o cana de lichid, apoi combina-l cu laptele. Toarna lichidul obtinut peste compozitia de ingrediente uscate de mai sus si amesteca.
Pasul 4: Unge cu ulei formele de briosa (poti folosi diferite forme) si tapeteaza-le cu un amestec de boia, iute si dulce, si oregano pisat.
Pasul 5: Toarna din compozitie cat sa umpli fiecare forma pe jumatate. Poti orna cu masline si bacon taiate felii subtiri.
Pasul 6: Da la cuptorul incins pana ce briosele cresc suficient si se auresc. Serveste cu sos de rosii, ceapa si busuioc.
2 cani cu faina
1 lingura cu praf de copt
1 cana cu mozzarella
300 g cu sunca afumata
1 ceapa mica
2 rosii
1/2 cana cu lapte
1 ou
50 g masline verzi
100 g bacon
ulei
boia
oregano
Adaugă comentariu