Mâncăruri

Pizza Coco Bongo

1.Pentru blat, amestecă zahărul cu drojdia și dizolvă treptat cu apa călduță. Lasă să crească 20 de minute.

2.Toarnă maiaua peste făina cernută, amestecă ușor cu furculița, apoi pune uleiul și, când aluatul a început să capete consistență, sarea. 

3.Frământă cinci minute, cât să capete elasticitate aluatul, acoperă-l și lasă să crească 30-40 de minute.

4.Între timp, feliază și taie mozarella, ciupercile, ardeii și salamul (sau cârnăciorii). 

5.Toarnă sosul de roșii într-un castronel și potrivește gustul de sare, piper și oregano/busuioc.

6.Împarte aluatul în două și modelează-l după forma tăvilor de copt. Așază blaturile în tăvile de copt tapetate cu hârtie de copt. Unge-le cu puțin sos și dă-le la cuptor 10 minute.

7.Scoate și așază deasupra ingredientele pentru umplutură. Dă din nou la cuptor pentru 20-25 de minute.

8.Servește-le fierbinți cu sosul de roșii rămas.

 

 

Vrei sa gusti preparatul „Pizza Coco Bongo”? eCuisine.ro te invita la Coco Bongo si ai reducere de 10 % in intervalul orar 12-18 daca iti comanzi o portie de „Pizza Coco Bongo” si mentionezi oferta de pe eCuisine.ro

Coco Bongo – Centrul Vechi, Strada Covaci 1, București

Poza principala

pizza_coco_bongo_mica.jpg

200 g mozzarela

200 g sos de rosii

3-4 ciuperci proaspte

200 g jambon

1 ardei gras rosu

200 g salam picant (sau carnaciori afumati)

1 ardei iute

100 g măsline feliate

oregano/busuioc

sare

piper

 

pentru aluat:

350 g făină

10 g drojdie uscată (1 plic)

4 linguri cu ulei de măsline

¼ linguriță cu sare

1 linguriță rasă cu zahăr

225 ml apă călduță

Deloc greu de pregătit, pizza Coco Bongo este perfectă pentru serile de weekend. Reteta recomandata de ecuisine.ro si Coco Bongo.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE