1. Preincalziti cuptorul la 220 de grade. Ungeti fiecare blat cu sos de hrean si mustar, apoi presarati ceapa.
2. Aranjati feliile de pastrama, taiate pe jumatate, apoi presarati blue cheese, faramitata, si feliile de castravete.
3. Puneti cele 2 pizza intr-o tava si coaceti pentru 15 minute sau pana cand branza se topeste. Serviti cu frunze de rucola.
credit foto: Guliver
Poza principala
Galerie foto
2 blaturi gata facute, aprox 150 g fiecare
4 linguri sos de hrean
1 lingura mustar Dijon
1 ceapa mare, curatata si taiata rondele
8 felii pastrama de vita
100 g blue cheese
8 castraveti murati mici (cornichon), taiati felii
o mana de rucola, pentru servire
Pentru ca suntem innebuniti dupa pizza, suntem intr-o permanenta cautare de noi si noi combinatii.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu