Preparati blatul de pizza ca in reteta indicata prin link, fara sosul de rosii.
Intindeti pesto pe blat, apoi aranjati feliutele de ardei. Lasati deoparte pentru 15-20 de minute.
Preincalziti cuptorul la 220 de grade.
Aranjati sunca, branza Brie taiata, strugurii si nucile pe blat. Coaceti pe raftul de jos al cuptorului pentru 30 de minute sau pana cand blatul si toppingul sunt facute.
Serviti cald sau rece, alaturi de o salata.
credit foto: Guliver
Poza principala
Galerie foto
1 blat de pizza, fara sos de rosii
2 linguri sos pesto
1 ardei galben, fara seminte, taiat
100 g sunca, taiata fasii
150 g branza Brie
100 g struguri negri, fara samburi
60 g nuci pecan
Aroma fina a branzei Brie transforma aceasta reteta intr-una irezistibila.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu