1. Faramati drojdia si dizolvati-o in apa, incalzita la 37 de grade. Adaugati ulei, sare si mare parte din faina. Lasati coca sa dospeasca 20 de minute.
2. Rulati 4 blaturi de pizza pe hartie de copt. Presarati bulion si cascaval ras. Coaceti la 225 de grade pentru 10 minute.
3. Caliti legumele in ulei si asezonati. Taiati sunca in fasii mici. Asezati legumele si sunca pe blaturile coapte de pizza si serviti.
Poza principala
Galerie foto
25 g drojdie
200 ml apa
2 linguri ulei
1/2 lingurita sare
600 g faina
3 linguri chutney de rosii
200 g cascaval ras
Umplutura:
400 g legume asortate
1 lingura ulei
sare, piper
80 g sunca
Daca nu vrei sa iesi in oras cu prietenii, ii poti invita la tine si sa ii surprinzi cu aceasta pizza delicioasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu