1. Preincalzeste cuptorul la 240 de grade Celsius.
2. Tapeteaza o tava de copt cu faina.
3. Intinde sosul de tomate peste blatul de pizza.
4. Pune carnea de vita taita fasii pe o farfurie intinsa, asezoneaza cu sare si piper si toarna marinata si chutney-ul deasupra. Lasa la marinat timp de 15 minute in frigider.
5, Incalzeste uleiul si prajeste carnea. Indeparteaza si lasa deoparte. Adauga ceapa si usturoiul in tigaie si prajeste-le 6 minute.
6. Presara carnea si ceapa peste pizza si pune ardeii. Presara cu branza si tine la cuptor 15 minute, in tava deja pregatita. Serveste imediat.
2 blaturi standard de pizza
80ml de sos de tomate
Topping
500g de muschi de vita
sare si piper
80ml de marinata de carne
60ml chutney
45ml de ulei
3 cepe, taiate pe lungime
4 catei de usturoi, zdrobiti
375g de mozzarella
125g de ardei iuti
Adaugă comentariu