1. Incalzeste cuptorul. Aranjeaza jumatatile de rosii cherry pe o tava de copt cu partile taiate in sus. Asezoneaza cu sare si lasa la cuptor timp de 10 minute. Ajusteaza temperatura la 200 de grade Celsius. Incalzeste uleiul de masline si prajeste ceapa cateva minute. Adauga ciupercile si prajeste usor. Asezoneaza cu sare si piper.
2. Indeparteaza amestecul de ceapa din tigaie si prajeste ardeiul galben in aceeasi tigaie timp de un minut.
3. Asezoneaza file-urile de peste cu sare si piper si aranjeaza-le pe o tava de copt unsa. Presara amestecul de ceapa, fasiile de ardei gras, porumbul si rosiile coapte peste peste. Amesteca mozzarella si branza cheddar si presara deasupra. Tine la cuptor rimp de 30 de minute. Garniseste cu chimen.
250g de rosii cherry, taiate in jumatate
sare si piper proaspat
15ml de ulei de masline
1 ceapa, taiata
250g ciuperci, taiate
1 ardei gras galben, taita fasii
10-12 file-uri de peste congelate
100g de porumb dulce
125g de branza mozzarella rasa
125g de branza cheddar rasa
chimen dulce pentru garnisire
Adaugă comentariu