1. Pune apa cu o linguriță de sare (rasă) la fiert . Când începe să clocotească, presară mălaiul în ploaie și lasă să fiarbă încet cam 15-20 de minute, amestecând continuu.
2. Spre final, adaugă uleiul. Răstoarnă mămăliga într-o tavă unsă cu ulei și lasă să se răcorească puţin.
3. Unge deasupra cu sos de roșii și presară un praf de busuioc și oregano. Pune jumătate din mozzarella, cârnatul decojit și tăiat mărunt și ardeii feliați cât mai subțire.
4. Acoperă cu restul de mozzarella și lasă la cuptor 15-20 de minute.
Poza principala
Galerie foto
100 g cârnați afumați
300 ml sos de roşii
3 ardei graşi
150 g mozzarella
busuioc
oregano
Pentru mămăligă:
600 ml supă limpede de legume
125 g mălai
2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
sare
Gustoasa si surprinzatoare, pizza rustica este o alegere isteata și cu puține calorii pentru o seara cu prietenii.
Numar de portii
4
Calorii
378
Facebook Comments
Adaugă comentariu