Home » Placinta cu anghinare, kale si ricotta

Placinta cu anghinare, kale si ricotta

  1. Încălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Ungeți cu ulei de măsline o tavă cu diametrul de 22 cm.
  3. Într-un castron amestecați ouăle bătute împreună cu brânza ricotta și parmezan.
  4. Feliați anghinarea subțire și tocați frunzele de kale.
  5. Încorporați-le într-un amestecul de ou și condimentați cu sare și piper după gust.
  6. Turnați amestecul în tigaia pregătită și introduceți totul la cuptor.
  7. Gătiți pentru 40-50 de minute.
  8. Lăsați plăcinta să se odihneasca 10 minute înainte de a fi tăiată.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

placinta_cu__anghinare_kale_si_ricotta.jpg

  • ulei măsline
  • 4 ouă bătute
  • 220 g ricotta
  • 100 g parmezan
  • 150 g anghinare tocată, la conservă
  • 4 tulpini kale tocate, cu partea fibroasă îndepărtată
  • sare
  • piper măcinat

 

Simplu, sănătos și sățios, o rețetă pentru întreaga familie.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.