- Încălziți cuptorul la 200 de grade.
- Ungeți cu ulei de măsline o tavă cu diametrul de 22 cm.
- Într-un castron amestecați ouăle bătute împreună cu brânza ricotta și parmezan.
- Feliați anghinarea subțire și tocați frunzele de kale.
- Încorporați-le într-un amestecul de ou și condimentați cu sare și piper după gust.
- Turnați amestecul în tigaia pregătită și introduceți totul la cuptor.
- Gătiți pentru 40-50 de minute.
- Lăsați plăcinta să se odihneasca 10 minute înainte de a fi tăiată.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- ulei măsline
- 4 ouă bătute
- 220 g ricotta
- 100 g parmezan
- 150 g anghinare tocată, la conservă
- 4 tulpini kale tocate, cu partea fibroasă îndepărtată
- sare
- piper măcinat
Simplu, sănătos și sățios, o rețetă pentru întreaga familie.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu