Freacă untul cu jumătate din cantitatea de zahăr. Încorporează făina și praful de copt. Amestecă până se fac firimituri. Separat, amestecă gălbenușurile cu laptele și smântâna. Adaugă brânza de vaci și albușurile bătute cu restul de zahăr. Într-o tavă unsă cu unt, presară jumătate din cantitatea de firimituri și presează ușor. Toarnă amestecul de brânză și acoperă cu restul de firimituri. Lasă placinta cu branza la cuptor, la foc moderat, până se rumenește ușor deasupra.
Poza principala
Galerie foto
1,5 cană cu făină
100 ml lapte
500 g brânză de vaci
1 cană zahăr
2 ouă
200 g smântână
130 g unt
1 pliculeţ cu praf de copt
sare
Plăcinta cu brânză este un desert pe gustul celor mari şi mici.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu