1.Amestecă bine ingredientele pentru aluat, până se formează o cocă.
2.Când e gata, las-o 3-4 ore la frigider.
3.Între timp, amestecă ingredientele pentru umplutură.
4.Împarte aluatul în două și întinde prima foaie de placinta.
5.Tapetează o tavă cu ulei și griș și așază aluatul întins.
6.Acoperă cu umplutura de brânză tofu.
7.Deasupra, pune a doua parte a aluatului și dă tava la cuptor, la foc potrivit. Lasa placinta cu branza la cuptor timp de 40 de minute.
Poza principala
Galerie foto
Pentru umplutură
baton de vanilie
4 linguri cu miere
6 linguri cu iaurt
600 g brânză tofu
Pentru aluat
8 linguri cu făină
3 linguri cu oţet
6 linguri cu lapte de soia
250 g margarină
Plăcinta cu brânză este un desert potrivit şi celor mici, dar si celor mari.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu