1.Pentru aluat, bate ouăle cu uleiul și apa. Cerne făina într-un castron împreună cu praful de copt și sarea. Amestecă cele două compoziţii și frământă aluatul până ce devine neted și strălucitor. Acoperă-l și lasă-l să se odihnească zece minute.
2.Încinge 1-2 linguri cu ulei și călește ceapa tăiată julien, fără a o carameliza. Separat, frige cabanoșii pe un grătar sau într-o tigaie (fără ulei). Când se răcoresc, taie-i feliuţe.
3.Amestecă ceapa călită, măslinele și feliile de cârnăciori. Pentru un plus de gust, adaugă un vârf de cuţit de nucșoară rasă.
4.Așază o foaie de aluat într-o tavă de dimensiuni mai mici, așază umplutura și acoperă cu a doua foaie. Unge cu ou și dă la cuptorul încins pentru 20-25 de minute.
220 g făină
3 ouă
+ 1 ou pentru uns
2 linguri cu ulei
2 linguri cu apă
1 linguriţă cu praf de copt
1 linguriţă cu sare
Pentru umplutură
500 g cepe
50 g măsline feliate
2 bucăți de cârnaţi
cabanos
nucşoară
ulei
Adaugă comentariu