Placinta cu dovleac si chorizo

  1. Coaceți dovleacul tăiat în bucățele în cuptor pentru 10-15 minute, până când devine moale.
  2. Separat, fierbeți cartofii până devin moi. 
  3. Pasați cartofii împreună cu jumătate din cantitatea de dovleac copt.
  4. Restul de dovleac, prăjiți-l împreună cu chorizo și usturoi până când carnea devine crocantă.
  5. Luați un vas termorezistent de cuptor, cu diametrul de 15 cm.
  6. Adăugați amestecul de dovleac și chorizo.
  7. Acoperiți cu piureul de cartof și dovleac.
  8. Presărați parmezan și coaceți pentru 20 de minute la 180 de grade, până când plăcinta capătă o culoare aurie. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

placinta_cu_dovleac_si_chorizo.jpg

  • 1,2 kg dovleac tăiat în bucăți mici
  • 70 g chorizo, tăiat bucăți mici
  • 2 cartofi tăiați în 4
  • 1 cățel usturoi, feliat fin
  • 20 g parmezan ras
  • 1 lingură ulei măsaline
  • sare

 

Această plăcintă irezistibila va surprinde plăcut cele mai pretențioase papile gustative.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE