- Coaceți dovleacul tăiat în bucățele în cuptor pentru 10-15 minute, până când devine moale.
- Separat, fierbeți cartofii până devin moi.
- Pasați cartofii împreună cu jumătate din cantitatea de dovleac copt.
- Restul de dovleac, prăjiți-l împreună cu chorizo și usturoi până când carnea devine crocantă.
- Luați un vas termorezistent de cuptor, cu diametrul de 15 cm.
- Adăugați amestecul de dovleac și chorizo.
- Acoperiți cu piureul de cartof și dovleac.
- Presărați parmezan și coaceți pentru 20 de minute la 180 de grade, până când plăcinta capătă o culoare aurie.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 1,2 kg dovleac tăiat în bucăți mici
- 70 g chorizo, tăiat bucăți mici
- 2 cartofi tăiați în 4
- 1 cățel usturoi, feliat fin
- 20 g parmezan ras
- 1 lingură ulei măsaline
- sare
Această plăcintă irezistibila va surprinde plăcut cele mai pretențioase papile gustative.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu