- Puneți cartofii la fiert în apă cu sare, iar când aceasta atinge punctul de fierbere, lăsați-i pentru 6-8 minute și închideți.
- Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
- Fierbeți ouăle cât să fie foarte tari.
- Opăriți spanacul aât cât să se ofilească, nu mai mult de 1 minut.
- Scurgeți cartofii și curățați ouăle, apoi tăiați-le în sferturi.
- Într-o tigaie, prăjiți ceapa și morcovul într-un strop de ulei de măsline.
- Mențineți tigaia pe foc pentru aproximativ 5 minute, după care adăugați smântâna și lăsați să atingă punctul de fierbere.
- Îndepărtați de pe sursa de foc, presărați brânza, sucul de lămâie, muștarul și pătrunjelul verde.
- Într-un vas termorezistent amestecați peștele împreună cu ouăle fierte.
- Turnați deasupra sosul obținut.
- pasați cartofii pentru a obține un piure, peste care adăugați ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
- Întindeți piureul peste amestecul din vas și introduceți la cuptor pentru 25-30 de minute.
- Serviți preparatul cald însoțit de salată verde.
Credit Foto: Fotolia/olesyaewa
Poza principala
- 5 cartofi mari, tăiați în cuburi
- 2 ouă
- sare
- piper
- 1 ceapă tocată mărunt
- 1 morcov, tocat mărunt
- 280 ml smântână dulce
- 2 mâini spanac proaspăt
- ulei de măsline
- 2 mâini brânză cheddar
- sucul de la 1 lămâie
- 1 linguriță cu vârf de muștar
- 1 legătură pătrunjel , tocat
- 450 g file de cod, tăiat pe lung
O combinație minunată ce trebuie încercată, din pește, cartofi și spanac.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu