Home » Mâncăruri » Placinta cu peste
Mâncăruri

Placinta cu peste

  1. Puneți cartofii la fiert în apă cu sare, iar când aceasta atinge punctul de fierbere, lăsați-i pentru 6-8 minute și închideți.
  2. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
  3. Fierbeți ouăle cât să fie foarte tari.
  4. Opăriți spanacul aât cât să se ofilească, nu mai mult de 1 minut.
  5. Scurgeți cartofii și curățați ouăle, apoi tăiați-le în sferturi.
  6. Într-o tigaie, prăjiți ceapa și morcovul într-un strop de ulei de măsline.
  7. Mențineți tigaia pe foc pentru aproximativ 5 minute, după care adăugați smântâna și lăsați să atingă punctul de fierbere.
  8. Îndepărtați de pe sursa de foc, presărați brânza, sucul de lămâie, muștarul și pătrunjelul verde.
  9. Într-un vas termorezistent amestecați peștele împreună cu ouăle fierte.
  10. Turnați deasupra sosul obținut.
  11. pasați cartofii pentru a obține un piure, peste care adăugați ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
  12. Întindeți piureul peste amestecul din vas și introduceți la cuptor pentru 25-30 de minute.
  13. Serviți preparatul cald însoțit de salată verde.

 Credit Foto: Fotolia/olesyaewa

Poza principala

placinta_cu_peste.jpg

  • 5 cartofi mari, tăiați în cuburi
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 1 morcov, tocat mărunt
  • 280 ml smântână dulce
  • 2 mâini spanac proaspăt
  • ulei de măsline
  • 2 mâini brânză cheddar
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1 linguriță cu vârf de muștar 
  • 1 legătură pătrunjel , tocat 
  • 450 g file de cod, tăiat pe lung

 

O combinație minunată ce trebuie încercată, din pește, cartofi și spanac.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE