1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Incalzeste uleiul intr-o oala si prajeste ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adauga puiul si ciupercile si prajeste-le. Adauga zeama de pui si lasa la fiert timp de 10 minute.
2. Amesteca faina cu putina apa pana se formeaza o pasta si adaug-o in zeama de pui. Adauga cimbrul si asezoneaza cu sare si piper. Amesteca incontinuu pana zeama se intareste. Indeparteaza de pe foc.
3. Foloseste castroane mici sau cani si umple-le cu amestecul de pui. Intinde foitajul pe o suprafata tapetata cu faina si taie-l in cercuri pentru a acoperi castroanele sau canile. Pune foitajul deasupra preparatului de pui si lipeste-l cu ou batut. Pune la cuptor timp de 20-30 de minute, pana foitajul devine auriu.
2 linguri de ulei
4 piepti de pui, taiati in cuburi
O ceapa taiata
2 catei de usturoi, zdrobiti
O cana si jumatate de zeama de pui
2 linguri de faina
2 lingurite de cimbru uscat
Sare si piper
Un rulou de foitaj
Un ou, batut
Comentarii