- Tăiați carnea de porc și rinichii în bucățele.
- Prăjiți-le la foc iute pentru 10 minute.
- Adăugați vinul roșu și condimentele.
- Lăsați pe foc până scade la jumătate sosul care ce se va forma.
- Într-un vas termorezistent ungeți cu ulei și adăugați din aluatul de foietaj o foaie întinsă bine.
- Turnați din amestecul de carne cu rinichi, adăugați morcovii și mărul tăiate în cubulețe.
- Stropiți compoziția cu oțet.
- Acoperiți cu încă o foie de aluat.
- Ungeți foaia cu ou bătut și puneți vasul în cuptor până când aluatul se rumenește uniform.
Credit Foto: Fotolia/ Elzbieta Sekowska
Poza principala
- 600 g rinichi porc
- 250 g carne de porc grasă
- 2 morcovi
- 4 linguri ulei măsline
- 1 ou
- 1 măr
- 1 lingură oțet
- 100 ml vin roșu
- 400 g aluat foietaj
- sare
- piper
- boia iute
- enibahar
Surprinde-ți familia și prietenii cu o altfel de plăcintă cu carne, aromată și elegantă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu