Plăcintă cu soia

1.Călește ceapa tocată cu usturoiul zdrobit. Adaugă ciupercile tăiate mărunt și morcovul ras. Pune granulele de soia fierte separat. 

2.Cerne făina, iar în mijloc, pune uleiul, sarea şi apa călduţă. Amestecă mai întâi cu lingura, iar când aluatul începe să se prindă, frământă, tot cu mâna, până ce obţii un aluat potrivit de moale, adăugând câte puţină apă caldă dacă este nevoie. 

3.Bate-l de câteva ori de masă, lasă-l zece minute la loc cald, dar nu umed. Întinde din aluat foi cu vergeaua în toate direcţiile, până ce sunt suficient de subţiri. 

4.Aşază jumătate din foi într-o tavă unsă cu ulei, dar nu uita să le ungi și pe ele cu ulei. Pune umplutura și acoperă cu restul de foi unse cu ulei. 

5.Lasă la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

 

Plăcintă cu varză

Poza principala

placinta_cu_soia_mica.jpg

200 g soia granule

2 cepe

1 morcov

3 căței de usturoi

300 g ciuperci

ulei

 

 

Plăcintă creaţă cu legume

pentru aluat

500 g făină

3 linguri cu ulei

1 linguriță cu sare

1 ceşcuţă cu apă

Un antreu gustos, placinta cu soia merita incercata.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE