Plăcintă cu spanac și brânză

1. Într-un vas, pune apă la fiert cu un praf de sare. Adaugă spanacul și opărește-l câteva minute. Scurge-l bine și taie-l mărunt.

2. Separat, bate ouăle cu branza maruntita, parmezanul ras și un praf de sare și nucșoară. La final, încorporează spanacul.

3. Unge o formă termorezistentă cu unt și așază aluatul de plăcintă în așa fel încât să acoperi și pereţii formei.

4. Răstoarnă amestecul de spanac și lasă la cuptor, la foc moderat, 40-50 de minute.

 

Tartă cu spanac, nuci și brânză Camembert

Poza principala

placinta_cu_spanac_si_branza_fotolia_38336136_subscription_xxl.jpg_c_marco_mayer_-_fotolia.com_mica.jpg

400 g aluat de placinta

500 g urdă/brânză de vaci/brânză telemea

500 g spanac

2 ouă mari (sau 3 mici)

1 lingură cu parmezan

1 lingură cu unt

sare

nucşoară

 

Tarta cu spanac si branza Feta

Foarte ușor de pregătit, plăcinta cu spanc și brânză este potrivita si pentru o gustare, dar si la o cina in familie.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE