1. Călește ceapa tăiată cât mai mărunt. Adaugă spanacul opărit și tocat și lasă pe foc cinci minute.
2. După ce s-a răcorit, încorporează smântâna amestecată cu oul și brânza rasă. La final, potrivește gustul de sare și piper.
3. Așază în tava unsă cu ulei patru foi de plăcintă unse și ele separat. Pune un strat de umplutură, acoperă cu 2-3 foi unse, din nou umplutură și iar foi unse cu ulei.
4. Coace la cuptor până se rumenesc foile, cam 30-35 de minute. Acoperă cu un prosop umed și taie în pătrate potrivit de mari. Se servește caldă, dar rece e la fel de bună.
Poza principala
Galerie foto
1 pachet foi de placintă
1 kg spanac
1 ceapă
200 g smântână
250 g brânză feta
1 ou
ulei
sare
piper
Plăcinta cu spanac este un antreu plin de gust si uşor de gătit.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu