Home » Placinta cu ton si spanac

Placinta cu ton si spanac

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Unge 4-6 tavi mici de cuptor cu ulei. Amesteca tonul, ceapa, spanacul, sarea si piperul.

2. Imparte amestecul de ton in castroane. Combina ouale batute cu maioneza si toarna amestecul peste ton. Coace aceasta placinta cu spanac si ton timp de 20 de minute. Garniseste cu patrunjel proaspat. 

Paste cu spanac si gorgonzola

Poza principala

h_00902344.jpg

2 conserve de 175g de ton, scurse

1 ceapa, taiata

30g de frunze de spanac, taiate

Sare si piper

6 oua, batute

60g de maioneza

Patrunjel proaspat

Daca v-ati plicitisit de clasicele paste cu ton, iata un alt mod in care puteti prepara acest tip de peste.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.