Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Incalziti uleiul intr-o oala mare. Caliti usturoiul si ceapa pana se rumenesc.
Umpleti fiecare pun cu lamaile taiate, apoi prajiti-l in oana pana se rumenesc. Adaugati zeama de pui. Acoperiti oala si dati la cuptor. Coaceti pentru 2 ore sau pana cand carnea cade de pe os. Rupeti carnea de pe oase si lasati deoparte.
Turnati tot sosul ramas in oala peste carnea de pui. Incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti ciupercile. Adaugati carnea de pui si prajiti pentru inca 5 minute, potrivind de sare si piper.
Turnati compozitia intr-un vas termorezistent. Intindeti aluatul peste compozitia de pui. Bateti oul si ungeti aluatul.
Dati la cuptor si coaceti pentru 25-30 de minute sau pana cand crusta de deasupra se rumeneste. Serviti cald.
80 ml ulei de masline
4 catei de usturoi, curatati si zdrobiti
2 cepe, tocate
2 lamai, taiate pe jumatate
2 pui intregi
500 ml zeama de pui
45 g unt
250 g ciuperci
250 ml smantana
sare si piper negru proaspat macinat
500 g aluat
1 ou
Adaugă comentariu