Home » Plăcinte de cartofi și șuncă

Plăcinte de cartofi și șuncă

1. Dă cartofii pe răzătoare sau zdrobește-i. Adaugă restul ingredientelor și amestecă bine.

2. Modelează plăcinte potrivite ca mărime și pune-le la rece pentru un sfert de oră.

3. Încinge ulei într-o tigaie adâncă (sau wok) și prăjește plăcintele de cartofi. Scoate-le pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.

4. Servește-le imediat presărate cu frunze de ceapă tocate, un sos de smântână și o salată de sezon.

 

Chifteluțe de orez și ierburi

Poza principala

placinte_de_cartofi_fotolia_19802272_subscription_xxl.jpg_c_phb.cz_-_fotolia.com_mica.jpg

2 cartofi mari fierți

2 ouă

2 cepe tocate mărunt

100 g brânză Cheddar rasă

100 g șuncă (costiță) tăiată mărunt

sare

piper

ulei pentru prăjit

 

Chifteluțe de conopidă

Rapide și ușor de pregătit, surprinde-i pe cei dragi la cină cu aceste delicioase plăcinte de cartofi și șuncă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE