1. Dă cartofii pe răzătoare sau zdrobește-i. Adaugă restul ingredientelor și amestecă bine.
2. Modelează plăcinte potrivite ca mărime și pune-le la rece pentru un sfert de oră.
3. Încinge ulei într-o tigaie adâncă (sau wok) și prăjește plăcintele de cartofi. Scoate-le pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
4. Servește-le imediat presărate cu frunze de ceapă tocate, un sos de smântână și o salată de sezon.
Poza principala
Galerie foto
2 cartofi mari fierți
2 ouă
2 cepe tocate mărunt
100 g brânză Cheddar rasă
100 g șuncă (costiță) tăiată mărunt
sare
piper
ulei pentru prăjit
Rapide și ușor de pregătit, surprinde-i pe cei dragi la cină cu aceste delicioase plăcinte de cartofi și șuncă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu