Plantele medicinale ce alina sinuzita

Sursa
RomaniaLibera.ro
Una dintre cauzele frecvente ale durerilor persistente de cap sau de dinţi este inflamarea sinusurilor. Această inflamare se poate declanşa dintr-o banală răceală sau dintr-o infecţie fungica cu tendinţă de cronicizare.
278475-rosemary_mica.jpg

Sinuzita constă în inflamarea membranei mucoase care se află în interiorul foselor nazale şi care căptuşeşte sinusurile. Faţă de răceală, această afecţiune a sinusurilor durează mai mult şi se agravează după 7 zile. Sinuzita se manifestă prin tuse productivă, febră, dureri dentare, cefalee, halenă, diminuarea senzaţiilor de văz şi gust”, a explicat dr. Carmen Nonn, medic specialist în medicină complementară în cadrul Laboratoarelor Fares BioVital.

În tratarea sinuzitei, se recomandă consumul mare de lichide pentru ca mucusul să se păstreze dilatat, evitând astfel tumefierea mucoasei.

Presiunea şi disconfortul cauzat de sinuzită pot fi alinate cu ceaiuri pe bază de plante medicinale. Citiți articolul de pe romanialibera.ro pentru care a afla care sunt cele mai eficiente plante ce alina sinuzita

Pe lângă folosirea remediilor naturiste, evitarea contactului cu persoane care sunt răcite, spălarea mâinilor cât mai des sau evitarea fumului de ţigară sunt acţiuni ce reduc riscul inflamării mucoasei care căptuşeşte fosele nazale şi sinusurile.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE