Foto
123RF
Platoul perfect pentru petreceri colorate cu alegeri ingenioase.

Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 mână roșii cherry
- 1-2 ardei iuți roșii proaspeți
- 1 mână coriandru proaspăt
- 2 bucăți avocado bine coapte
- 2 lămâi verzi
- 1/2 bulb fenicul
- 1 morcov
- 1/2 castravete
- baghetă
Modalitate de preparare:
- Stoarceți o mână de roșii cherry pe un tocător, apoi tocați-le mărunt împreună cu 1-2 ardei iuți roșii și o mână de frunze de coriandru.
- Tăiați în două cei 2 avocado și scoateți sâmburii, apoi zdobiți pe o planșetă, astfel încât coaja să se desprindă de miez.
- Aruncați cojile, adăugați un praf de sare, stoarceți deasupra zeama de la 2 lămâi verzi și tocați totul foarte mărunt.
- Gustați și mai adăugați condimente dacă est enevoie, apoi cu ajutorul cuțitului radeți totul într-o parte a tocătorului.
- Tăiați în felii jumătatea de fenicul. Curățați morcovul, tăiați-l în sferturi pe lungime și apoi în bețișoare. Procedați la fel cu castravetele.
- Presărați legumele cu un praf de sare și aranjați-le lângă guacamole.
- Folosiți felii tăiate din baghetă pentru a servi guacamole.
Facebook Comments
Adaugă comentariu