Home » Vegetarian & vegan » Platou cu guacamole
Vegetarian & vegan

Platou cu guacamole

Foto
123RF
Platoul perfect pentru petreceri colorate cu alegeri ingenioase.
platou_cu_guacamole.jpg

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 mână roșii cherry
  • 1-2 ardei iuți roșii proaspeți
  • 1 mână coriandru proaspăt
  • 2 bucăți avocado bine coapte
  • 2 lămâi verzi
  • 1/2 bulb fenicul
  • 1 morcov
  • 1/2 castravete
  • baghetă 

Modalitate de preparare:

  1. Stoarceți o mână de roșii cherry pe un tocător, apoi tocați-le mărunt împreună cu 1-2 ardei iuți roșii și o mână de frunze de coriandru.
  2. Tăiați în două cei 2 avocado și scoateți sâmburii, apoi zdobiți pe o planșetă, astfel încât coaja să se desprindă de miez.
  3. Aruncați cojile, adăugați un praf de sare, stoarceți deasupra zeama de la 2 lămâi verzi și tocați totul foarte mărunt.
  4. Gustați și mai adăugați condimente dacă est enevoie, apoi cu ajutorul cuțitului radeți totul într-o parte a tocătorului.
  5. Tăiați în felii jumătatea de fenicul. Curățați morcovul, tăiați-l în sferturi pe lungime și apoi în bețișoare. Procedați la fel cu castravetele.
  6. Presărați legumele cu un praf de sare și aranjați-le lângă guacamole.
  7. Folosiți felii tăiate din baghetă pentru a servi guacamole.

 

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.