Home » Porc în crustă de mălai

Porc în crustă de mălai

1. Încinge uleiul de alune. Adaugă ardeiul, morcovul, ceapa și usturoiul tăiate în bucăţi mari. 

2. După cinci minute, toarnă oţetul alb, sosul de soia, zahărul candel și mălaiul amestecat cu puţină apă. Adaugă restul de apă și oprește focul după trei minute. 

3. Amestecă mălaiul cu făina și ouăle bătute, 250 ml de apă și sare. Trece bucăţile de carne prin acest amestec și rumenește-le în ulei. 

4. Toarnă sosul și servește cu orezul fiert separat și rondele de ceapă verde.

 

Mușchi de porc cu portocale

Poza principala

porc_dulce-acrisor_mica.jpg

500 g muşchi file de porc

1 cană orez

1/2 cană cu mălai

1/2 cană cu făină

2 ouă

2 fire de ceapă verde

50 ml apă

ulei

 

pentru sos:

1 ardei rosu

1 morcov

1 ceapă

1 cățel de usturoi

1/2 cană zahăr candel

1/2 cană cu oţet alb

25 ml sos de soia

2 linguri cu mălai

50 ml ulei de alune

 

Porc dulce-acrisor

Un preparat delicios si uşor de preparat.
Numar de portii
4
Calorii
490
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE