1. Încinge uleiul de alune. Adaugă ardeiul, morcovul, ceapa și usturoiul tăiate în bucăţi mari.
2. După cinci minute, toarnă oţetul alb, sosul de soia, zahărul candel și mălaiul amestecat cu puţină apă. Adaugă restul de apă și oprește focul după trei minute.
3. Amestecă mălaiul cu făina și ouăle bătute, 250 ml de apă și sare. Trece bucăţile de carne prin acest amestec și rumenește-le în ulei.
4. Toarnă sosul și servește cu orezul fiert separat și rondele de ceapă verde.
Poza principala
Galerie foto
500 g muşchi file de porc
1 cană orez
1/2 cană cu mălai
1/2 cană cu făină
2 ouă
2 fire de ceapă verde
50 ml apă
ulei
pentru sos:
1 ardei rosu
1 morcov
1 ceapă
1 cățel de usturoi
1/2 cană zahăr candel
1/2 cană cu oţet alb
25 ml sos de soia
2 linguri cu mălai
50 ml ulei de alune
Un preparat delicios si uşor de preparat.
Numar de portii
4
Calorii
490
Facebook Comments
Adaugă comentariu