Conținut scăzut de grăsimi, aromat și sățios.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 2 mâini tăiței tip noodless
- 2 lingurițe făină de porumb
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingură miere de albine
- 1 lingură ulei floarea soarelui
- 250 g mușchiuleț de porc, tăiat cuburi
- 1 bucată ghimbir cât dimensiunea degetului mare, fin feliat
- 2 căței de usturoi, tocați mărunt
- 1 ardei verde, fără semințe feliat
- 100 g fasole verde
- semințe de susan
Modalitate de preparare:
- Aduceți un vas cu apă la fiert și adăugați tăițeii.
- Gătiți-i conform instruncțiunilor de pe cutie.
- Între timp amestecați făina de porumb cu 1 lingură de apă, sos de soia și miere.
- Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
- Adăugați carnea de porc și prăjiți timp de 2 minute, până când se rumenește peste tot.
- Se adaugă ghimbirul, usturoiul, ardeiul verde și fasolea păstai.
- Fierbeți încă 2 minute.
- Reduceți focul și adăugați amestecul de miere și soia, amestecând continuu.
- Distribuiți tăițeii în boluri și adăugați deasupra amestecul de carne.
- Presărați câteva semințe de susan pe deasupra și serviți.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu