Porc cu legume caramelizate

1. Taie carnea de porc în cubuleţe și așaz-o într-un vas termorezistent pe pat de ceapă tocată și morcovi tăiaţi rondele.

2. Stropește cu puţin ulei și lasă la cuptor să se pătrundă bine și legumele, și carnea. Dacă e cazul, mai pune puţină apă.

3. Spre final, adaugă ardeii tăiaţi în bucăţi mari și broccoli desfăcut bucheţele și fi ert separat.

4. Separat, caramelizează zahărul. Adaugă pasta de tomate dizolvată în 3-4 linguri cu apă caldă. Stropește cu zeamă de lămâie și lasă să dea câteva clocote. Toarnă sosul caramel peste legumele și carnea bine pătrunse.

5. Servește pe pat de orez fiert și alături de un pahar cu vin alb.

 

VIta cu ciuperci

Poza principala

porc_cu_legume_caramelizate_mica.jpg

1 kg pulpă de porc

2 cepe

1 morcovi

2 ardei graşi

1 broccoli

1 ceşcuţă cu orez

sare

ulei

 

Pentru sos:

100 g zahăr

50 g pastă de tomate

1 lămâie

 

Piept de rata cu castraveti

Gust delicios și aromă pe măsură.
Numar de portii
4
Calorii
345
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE