Fierbe pulpa in apa, cu foi de dafin si boabe de piper.
Amesteca sosul de soia cu ghimbirul, faina si sare si piper dupa gust. Scoate porcul fiert si asaza-l in acest
amestec. Lasa-l la rece minimum o ora.
Asaza porcul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-l la cuptor, la foc moderat, 30 de minute.
Taie stevia si ceapa in bucati mari si trage-le in putin ulei, potrivind de sare si piper. Amesteca porcul scos din cuptor cu amestecul de stevie si ceapa. Serveste totul pe pat de orez fiert.
Poza principala
Galerie foto
1 kg pulpa de porc
1 cana orez cu bob lung
4 legaturi de stevie
1 ceapa uscata
100 ml sos de soia
2-3 linguri cu faina
1/2 lingura cu ghimbir proaspat ras
2-3 foi de dafin
5-6 boabe de piper
unt, sare, piper
Aceasta reteta beneficiaza din plin de aroma steviei si a ghimbirului.
Numar de portii
4
Calorii
445
Facebook Comments
Adaugă comentariu