Incinge uleiul de alune. Adauga ardeiul, morcovul, ceapa si usturoiul taiate in bucati mari. Dupa cinci minute, toarna otetul alb, sosul de soia, zaharul caramelizat si malaiul amestecat cu putina apa.
Adauga restul de apa si opreste focul dupa trei minute. Amesteca malaiul cu faina si ouale batute, 250 ml de apa si sare. Trece bucatile de carne prin acest amestec si rumeneste-le in ulei.
Toarna sosul si serveste cu orezul fiert separat.
Revista FEMEIA DE AZI
500 g muschi file de porc
1 cana orez
1/2 cana cu malai
1/2 cana cu faina
2 oua
2 fire de ceapa verde
50 ml apa
ulei
PENTRU SOS
50 ml ulei de alune
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 morcov
1 ceapa
1 catel de usturoi
1/2 cana cu zahar caramelizat (topit)
1/2 cana cu otet alb
25 ml sos de soia
2 linguri cu malai
Adaugă comentariu