Mic dejun consistent și aromat. Încearcă un porridge pentru mâine dimineață.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 75 g quinoa
- 25 g fulgi ovăz
- 4 păstăi cardamom
- 250 ml lapte migdale (neîndulcit)
- 2 piersici coapte, tăiate felii
- 1 linguriță sirop arțar
Modalitate de preparare:
- Combinați quinoa, ovăzul și păstăile de cardamom într-o cratiță mică cu 250 ml apă și 100 ml de lapte de migdale.
- Se aduce la fierbere, apoi se fierbe ușor timp de 15 minute, amestecând din când în când.
- Se toarnă laptele de migdale rămas și se fierbe timp de 5 minute până devine ca o cremă.
- Îndepărtați păstăile de cardamom.
- Distribuiți amestecul în boluri și adăugați deasupra piersicile feliate și stropiți cu sirop de arțar.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu