Home » Promo » Portofele cu dovlecei
Promo

Portofele cu dovlecei

1. Taie piepţii de pui în două, după care crestează pe lateral fiecare bucată în așa fel încât să obţii un portofel. 

2. Condimentează cu sare și umple portofelul cu rondele de dovlecel. Pentru a nu se desface prinde cu scobitori. 

3. Tavălește portofelele prin ouăle bătute și apoi prin susan. Așază-le într-o tavă unsă cu ulei. 

4. Acoperă cu folie de aluminiu și lasă la cuptor cam 30 de minute. 

5. Spre final, îndepărtează folia și așază deasupra rondele de lămâie. 

6. Servește cu sos de roșii și ardei iute tocat.

 

Dovlecei la cuptor cu chorizo

Poza principala

portofele_mici.jpg

2 piepți de pui

2 ouă

2 dovlecei mici

1 lămâie

50 g susan

sos de roșii

1 ardei iute

sare

 

Pui cu ardei si dovlecei la gratar

Un preparat interesant si deosebit ca prezentare, dar si la gust.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.