1. Taie piepţii de pui în două, după care crestează pe lateral fiecare bucată în așa fel încât să obţii un portofel.
2. Condimentează cu sare și umple portofelul cu rondele de dovlecel. Pentru a nu se desface prinde cu scobitori.
3. Tavălește portofelele prin ouăle bătute și apoi prin susan. Așază-le într-o tavă unsă cu ulei.
4. Acoperă cu folie de aluminiu și lasă la cuptor cam 30 de minute.
5. Spre final, îndepărtează folia și așază deasupra rondele de lămâie.
6. Servește cu sos de roșii și ardei iute tocat.
Poza principala
Galerie foto
2 piepți de pui
2 ouă
2 dovlecei mici
1 lămâie
50 g susan
sos de roșii
1 ardei iute
sare
Un preparat interesant si deosebit ca prezentare, dar si la gust.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu