1.Pune într-un vas făina cernută și adaugă treptat sifonul sau apa minerală, ca să nu se formeze cocoloașe.
2.Încorporează uleiul, un praf de piper și sarea. Toarnă din compoziţie cu un polonic într-o tigaie încinsă și unsă cu ulei și rotește ca să se întindă uniform.
Portofele cu legume
3.Separat, taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Adaugă spanacul opărit în apă cu sare. Lasă pe foc până se înmoaie. Presară un praf de sare și aromatizează cu salvia tocată fin.
4.După ce s-a răcorit puţin, adaugă brânza rasă. Umple clătitele cu acest amestec și împachetează-le ca un portofel. Servește-le fierbinţi.
Pentru aluat
100 g făină
100 ml apă minerală
50 ml ulei
piper
sare
Pentru umplutură
200 g brânză tofu
200 g spanac
1 ceapă
salvie uscată
sare
piper
Adaugă comentariu