1.Călește ceapa împreună cu ardeiul tăiat fâșii. Adaugă ciupercile feliate și lasă-le să se înăbușe bine.
2.Potrivește gustul de sare și aromatizează cu usturoiul zdrobit și mărarul tocat fi n. Adaugă sosul de roșii și lasă pe foc să scadă. Întinde aluatul și taie rotunduri mai mari.
3.Pe jumătate, pune umplutură de ciuperci și acoperă cu cealaltă jumătate. Presează bine pe margini cu o furculiţă.
4.Presară deasupra puţină boia și coace-le la cuptor 30-35 de minute.
Poza principala
Galerie foto
1 aluat de tartă
boia dulce
3 căței de usturoi
Pentru umplutură :
600 g ciuperci
1 ceapă
1 ardei gras
1/2 ceşcuţe cu sos de roşii
1 legătură de mărar
ulei
sare
Rețeta de portofele îndopate este sățioasă, gustoasă și se potrivește perfect cu o salată fresh de roșii și castraveți.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu