Home » Portofele picante

Portofele picante

1.Dizolvă drojdia în puţin lapte călduţ și pune peste făina cernută. Adaugă ouăle bătute, uleiul, oţetul și un praf de sare. Frământă aluatul până se leagă și lasă-l să crească 45 de minute.
 
2.Pentru umplutura de spanac, încinge o lingură cu ulei și călește ceapa tocată. Adaugă spanacul opărit și ţine pe foc zece minute. Lasă să se răcorească, pune un ou, sare și piper după gust, brânza rasă și amestecă.
 
3.Pentru umplutura de ficăţei, călește o ceapă în puţin ulei. Adaugă ficăţeii și călește-i zece minute. După ce se răcoresc, zdrobește-i cu furculiţa și aromatizează după gust.
 
4.Întinde aluatul și decupează cercuri. Așază, pe rând, umpluturile. Lipește marginile și presează-le cu o furculiţă.
 
5.Unge portofelele cu ouăle bătute și coace-le pentru 20-30 de minute.

 

Pachetele de branza de capra si struguri

Poza principala

portofele_picante_mica.jpg

    600 g făină
    200 ml lapte
    2 ouă
    + 2 pentru uns
    30 g drojdie de bere
    4 linguri cu ulei
    1 linguriţă cu oţet
    sare
Pentru umplutura de spanac :
    200 g spanac congelat
    150 g brânză telemea
    1 ou
    1 ceapă
    sare
    piper
Pentru umplutura de ficăței :
    300 g ficăţei de pui
    1 ceapă
    ulei
    sare
    piper

 

Pere în aluat

Pofticioase și sățioase, portofelele picante sunt perfecte pentru o seară cu prietenii.
Numar de portii
12
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE