Porumb copt infasurat in bacon

1.Pentru amestecul de condimente, pune 2 lingurițe cu sare într-un castronel, adaugă două cu pudră de usturoi, două lingurițe și jumătate cu paprica, una cu piper negră măcinat, una cu pudră de ceapă și o alta cu piper cayene, o linguriță și un sfert cu oregano uscat și o alta cu cimbru uscat și, opțional, jumătate de linguriță cu fulgi de ardei iute roșu. Păstrează amestecul de mirodenii într-un borcan închis ermetic.

2.Presară amestecul de mirodenii peste porumbii curățați de mătase. Înfășoară-i apoi pe fiecare în câte două felii de bacon și așază-i în câte o bucată de staniol sau hârtie de copt.

3.Rulează și sucește capetele și pune-i pe grătarul încins câte 10 minute pe fiecare parte. În 35-45 de minute, porumbii vor fi copți și numai bun de savurat.

 

Rulouri de vinete cu branza aromata

Poza principala

porumb_copt_fotolia_67393582_subscription_xxl.jpg_c_africa_studio_-_fotolia.com-mica.jpg

8 porumbi

16-20 felii de bacon

amestec de condimente

 

Salată de vară cu macaroane

Ușor de pregătit, dar așteptarea e cea mai grea!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE