Deserturi & băuturi

Prajitura cu banane si ciocolata

  1. Preîncalziți cuptorul la 180 grade și tapetați cu unt  o forma de prajitură cu diametrul de 22×22 cm.
  2. Cu o furculiță, zdorbiți bananele pentru a obtține un terci. 
  3. Într-un bol separat, mixați untul împreună cu zahărul și adăugați ouăle unul câte unul. 
  4. Adăugați bananele in aluat și încorporați făina amestecată cu cacao împreună cu ciocolata ruptă în bucați mari.
  5. Se transferă compoziția in forma de copt pregătită, se presară fulgi de migdale si se coace timp de 40 min. 
  6. După acest timp, se reduce puterea cuptorului la 150 grade și se coace pentru încă 30 minute. 
  7. Se lasă să se răcească înainte de a fi tăiată.

 

 

Credit Foto: Thinkstock/getty images

 

 

 

Poza principala

prajitura_cu_banane_si_ciocolata.jpg

  • 170 g unt 
  • 250 g zahăr pudră
  • 2 linguri cacao pudră
  • 3 ouă mari
  • 3 banane coapte
  • 350 g făină cu agent de creștere
  • 180 g ciocolată cu portocală
  • 40 g fulgi migdale
O prăjitură cu banane și ciocolata, ușor crocantă la exterior. Un desert rapid potrivit pentru cafea!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE