- Preîncalziți cuptorul la 180 grade și tapetați cu unt o forma de prajitură cu diametrul de 22×22 cm.
- Cu o furculiță, zdorbiți bananele pentru a obtține un terci.
- Într-un bol separat, mixați untul împreună cu zahărul și adăugați ouăle unul câte unul.
- Adăugați bananele in aluat și încorporați făina amestecată cu cacao împreună cu ciocolata ruptă în bucați mari.
- Se transferă compoziția in forma de copt pregătită, se presară fulgi de migdale si se coace timp de 40 min.
- După acest timp, se reduce puterea cuptorului la 150 grade și se coace pentru încă 30 minute.
- Se lasă să se răcească înainte de a fi tăiată.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 170 g unt
- 250 g zahăr pudră
- 2 linguri cacao pudră
- 3 ouă mari
- 3 banane coapte
- 350 g făină cu agent de creștere
- 180 g ciocolată cu portocală
- 40 g fulgi migdale
O prăjitură cu banane și ciocolata, ușor crocantă la exterior. Un desert rapid potrivit pentru cafea!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu