1.Freacă ouăle cu zahărul până obții o compoziție spumoasă. Încorporează făina cernută cu praful de copt și toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coace 20-30 de minute sau până scobitoarea-test iese curată din compoziție. Lasă să se răcească.
2.Între timp, pregătește crema de vanilie conform instrucțiunilor de pe plic. Întinde-o peste blatul răcit.
3.Pune deasupra biscuiții, unul lângă altul, iar deasupra pune ciocolata topită la bain-marie în care ai adăugat și un cubuleț de unt.
4.Taie prajitura cu biscuiti si crema de vanilie în pătrate după ce glazura de ciocolată s-a întărit.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
Prăjitura cu biscuiți și cremă este desertul de care se vor îndrăgosti toți ai casei.
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu